BLI EN LORD ELLER LADY NU
 • Ställ in Valuta:
 • Logga in
 • (0) Artikel €0.00

Naturreservaten

Vi säljer souvenir tomter av skotsk mark från två olika platser


Glencoe Wood naturreservat

 • Original- och flaggskeppsprojekt, grundat 2007
 • En skotsk turiststyrelse 4 * turistattraktion, med tusentals besökare varje år
 • Betydande framsteg har gjorts med många arter som kallar detta reservat hem
 • Besökscenter & Meet and Greet-service
 • Tomtinnehavare utformar sig som “Lairds, Lords or Ladies of Glencoe”

Mer om Highland Titles Nature Reserve

Mountain View naturreservat

 • Andra reserven köpt 2014
 • Specifika områden tillägnad bevarande av skotska vildkatter och humlor
 • Tomtinnehavare utformar sig som “Lairds, Lords or Ladies of Lochaber”

 

MER OM HIGHLAND TITLES NATURE RESERVE


Besöker reserverna

Inbäddat i hjärtat av de skotska högländerna och inom bekvämt räckhåll från populära destinationer som Fort William, Oban, Skye och Inverness, är våra naturreservat lätta att hitta och ett nöje att besöka. Glencoe Wood Nature Reserve, nära Duror, har ett besökscenter och erbjuder en “möt och hälsningsservice” för Lords and Ladies. Även om reservatet vid Mountainview inte har dessa anläggningar, är det fortfarande ett utmärkt ställe att gå på en självstyrd vandring genom de många naturstigarna.

Om du köper en Highland Titles souvenir tomt på 10 kvm eller större, kommer den att finnas på Mountainview och kommer med en gratis tomt på 1 kvm vid naturreservatet Glencoe Wood.

Hitta din tomt

De flesta besökare som äger en tomt planerar för att hitta den och vi är här för att hjälpa till. Först och främst, se till att din tomt (er) är registrerade på ditt konto. Vet inte? Kontrollera innan du besöker för att spara tid. Om du ännu inte har skapat ditt konto skulle det vara en bra tid att skapa ett och lägga till dina tomter till det. När din plot är länkad till ditt konto kan du se dina Ordnance Survey-koordinater och visa en Google-karta som visar din tomtplats (er).

Du kan använda länken nedan för att se plotinformation i vår app. Fullständiga instruktioner finns här. För att starta appen öppnar du din webbläsare och skriver app.highlandtitles.com. Observera att om du använder appen på en iPhone måste du använda webbläsaren Safari. Eventuella problem, bara kontakta oss.

Plats karta

Var är reserverna?

Hur man besöker

Klicka nedan för att ta reda på hur du kan besöka vart och ett av våra naturreservat.

Glencoe Wood naturreservat
   
Mountain View naturreservat  


Bevarande – nära hjärtat av Highland Titles

Vi brinner för att bevara, bevara och återställa det skotska landskapet. Vi arbetar med ett antal likasinnade organisationer som försöker göra en verklig skillnad för Skottland under kommande generationer.

LÄR MER OM VÅRA BEVARANDE PROJEKT 


Vilda djur och växter

Den kanske mest givande aspekten av vårt arbete är att se arter återvända till området och göra det till ett hem igen. När vi planterar fler träd för att ge skydd och återanvända fallna träd för att bygga hem för insekter, ökar antalet arter i reservatet varje år.

Vi delar regelbundet många berättelser, videor och foton om vilda djur i våra reservat på våra sociala mediesidor och blogg. Se till att du “gillar” och “följer” för att lära dig mer, och besök vår Wildlife-sida för mer information om just den art som redan har bosatt sig i.