Telefon:: + 44 1631 294974
Välj valuta: Mitt konto (0) Varor
BLI EN LORD ELLER LADY NU

Leveransinformation

Leverans till Europa förväntas inom 7 – 10 arbetsdagar och till resten av världen inom 10 – 14 arbetsdagar.

Mitt land finns inte med! Vad ska jag göra?

Vänligen välj inte bara ett annat land och sedan maila oss. Vi kan inte ändra din leveransadress innan den skickas. Skicka e-post till oss först så lägger vi till ditt land.

Vi kan inte skicka till APO/FPO-adresser. Dessa är inte internationella adresser.

Brådskande? Ladda ner en Kopia

Om du skapar ett konto när du gör din beställning, kan du alltid ladda ner en kopia av ditt certifikat – tillgängligt ett ögonblick efter du beställt!

Vi skickar SNABBT!

Vi strävar efter att få ditt fysiska dokumentpaket till postkontoret inom 48 timmar efter mottagandet av din beställning – vanligtvis mindre om du inte har beställt på helgen eller på en helgdag.
Dokument som beställts efter kl. 08.00 på en fredag postas inte förrän på måndag eftersom kontoret är stängt på helgerna.
Du kan också ladda ner en elektronisk kopia av ditt certifikat från ditt konto utöver hela uppsättningen av dokument i posten. När vi har postat dina dokument kan vi inte påverka hur snabbt ditt paket levereras.
Beställ i god tid för att undvika besvikelse.

Spårbar Leverans

Vi erbjuder flera Royal Mail-spårbara tjänster för leverans över hela världen. När du beställer kommer vi att förse dig med en spårningskod som du kan kolla på Royal Mail-webbplats.

Hur spårar du din leverans?

Genom ”Track your item” kan du kontrollera den senaste leveransinformationen för alla spårbara leveranser som du har skickat eller som har skickats till dig.

Om du har använt Royal Mail Signed For® (som inte är en spårbar tjänst) kan du fortfarande använda Track your item för att bekräfta om det har levererats. Och i så fall, se en kopia av den signatur vi fick.

Du kan använda Track your item med:

Hur använder jag det?

För att använda Track your item, bara ange ditt referensnummer på 13 tecken och följ instruktionerna.

Observera att Royal Mail-webbplatsen kommer att ha den mest uppdaterade informationen om din leverans.