Telefon:: + 44 1631 294974
Välj valuta: Mitt konto (0) Varor
BLI EN LORD ELLER LADY NU

Highland Titles sekretesspolicy

Den här webbplatsen hanteras av Highland Titles OU, med firmanamn Highland Titles, ett företag registrerat i Estland med nummer 14943194.

Naturreservatet i Duror, nära Glencoe, ägs av Highland Titles Limited, som ägs av The Highland Titles Charitable Trust for Scotland, en välgörenhetsorganisation registrerad på Guernsey med nummer CH444

Highland Titles OU (Highland Titles, ”vi”, or ”oss”) tar det på allvar när det gäller att skydda dina personliga uppgifter. Var god läs följande sekretesspolicy, som beskriver i detalj vilka informationer vi samlar in, hur de används för att förbättra din upplevelse och vad det är vi gör för att skydda dessa uppgifter.

Sekretesspolicyn tillämpas för webbsidorna och underdomänerna (highlandtitles.com, highlandtitles.fr, highlandtitles.de, highlandtitles.cn, highlandtitles.pt, highlandtitles.it, highlandtitles.es and highlandtitles.dk) som hanteras av Highland Titles OU.

Denna policy är inte tillämplig på verksamheten av företag vi inte äger eller kontrollerar, eller på personer som inte är anställda eller ledda av Highland Titles OU.

Det finns många länkar på våra sidor och webbplatser som leder till andra webbplatser; vänligen se till att du läser sekretesspolicyn av andra sidor som samlar in personuppgifter innan du registrerar dig.

1. Vilken information samlar vi in?

Vi samlar bara in de personuppgifter som är absolut nödvändiga för att kunna erbjuda en utmärkt upplevelse för våra kunder. De uppgifter som samlats in kan spåras tillbaka till fyra scenarier:

i. Personkonto
När du registrerar hos Highland Titles, samlar vi in ditt namn, efternamn, adress, telefonnummer och e-postadress. Andra uppgifter som har med ditt konto att göra omfattar köphistorik, informationen om din bit mark och intäkterna.
Inga personuppgifter offentliggörs, med undantag för opt-in registret över bitar mark där vi – om så önskad – publicerar namnet kunderna har valt och numret av deras bit mark i Highland Titles Land Register. Du kan hitta det på
https://www.highlandtitles.com/find_plots/

Vi ger dig också möjlighet att få tillgång och att registrera ditt konto genom andra sidor som till exempel ditt Facebook eller Google konto. Genom att tillåta oss att komma in på dessa sidor tillåter du oss att få tillgång till och att spara ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress och annan information som dessa webbplatser gör tillgänglig för oss att använda och detta sker i överensstämmelse med denna policy.

ii. kakor och spårningsteknik
Denna typ av information samlas in automatiskt genom kakor, beacons, tags och scrips när användarna besöker våra webbplatser. Uppgifterna som hämtas innehåller IP-adresser, typ av webbläsare, begärda sidor, hänvisnings-/utgångssidor och URL, klickantal, landningssidor och andra likadana uppgifter. Vi kopplar inte denna automatiskt insamlade information till personuppgifterna.

iii. E-postadress
Bortsett från förnamn, efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress och köphistorik, för vi också register över din interaktion med meddelande vi skickar ut när vi tar kontakt med dig. Vi registrerar hur du interagerar med mejlet, bland annat om du har öppnat det och vilka länkar du har klickat på.

iv. Integrerade tjänster
Vi vill gärna belöna dig och dina kompisar när du rekommenderar våra produkter. För att göra detta, använder vi oss av en plattform där vi sparar din e-postadress samt namnen och e-postadresser av kompisarna du har rekommenderat Highland Titles till.

2. Hur använder vi dina uppgifter?

Vi använder dina uppgifter för att kunna anpassa och förbättra din kundupplevelse. Vi använder uppgifterna som samlats in på olika sätt, bland annat:

i. Förbättra upplevelsen
Vi använder dina uppgifter för att kunna erbjuda produkter och tjänster du har begärt eller har visat intresse för och också för att utföra profilering och marknadsundersökningar. Dessa uppgifter används för att förbättra vårt utbud och hjälper oss att kunna bättre förstå och respektera dina preferenser. Dessutom kan dessa uppgifter användas för att administrera tävlingar eller erbjudanden du kan deltar i.

ii. kommunikation
Vi använder dina uppgifter för att kunna kommunicera med dig om nya produkter, nyheter om reservatet och community och tillfälliga erbjudanden. Att använda personuppgifter möjliggör att vi kan anpassa och skräddarsydda våra meddelanden till dina intressen och personliga preferenser.

iii. analyser
Vi använder oss av Google Analytics för att mäta och följa din resa genom vår(a) webbplats(er). Detta syftar på att kunna förstå hur besökare använder våra plattformar och därmed hjälper oss med att kunna erbjuda en bättre upplevelse och mer relevant innehåll och mer individanpassade meddelanden.

Observera att informationen kommer endast att delas med organisationer som hjälper oss med att utföra tjänsten och förbättra upplevelsen. Highland Titles Limited, Hubspot, Mailchimp, Referral Candy, Attacat och Strut ingår i detta. Vi kommer inte att dela dina uppgifter med fler företag än dessa för marknadsföringsändamål.

3. Hur delar vi dina uppgifter?

Vi kommer inte att sälja, dela eller hyra ut uppgifter till någon, vi är ensamägare till all information som samlas in på denna sida.

Vi kan skicka personuppgifter till andra företag eller enskilda personer om:

  • i. vi behöver dela informationen för att kunna erbjuda tjänsten som du har begärt
  • ii. vi behöver skicka informationen till medlemsföretag vilka utför arbete för vår räkning (dessa företag har inte rätt att använda personuppgifterna vi delar utöver det som är nödvändigt för att assistera oss, såvida vi inte upplyser dig om något annat.)
  • iii. I det osannolika fall att vi är tvungna att svara på juridiska kallelser, rättsliga avgörande eller andra rättsliga processer

4. Hur kan du avstå (opt-out) från att få kommersiella meddelanden?

Det finns inga förmarkerade rutor på vår webbsida och vi använder oss av en dubbel ”opt-in” process, när det är praktiskt möjligt, för att säkerställa att vi verkligen har ditt samtycke till att använda och spara personuppgifterna som samlas in.

När de registrerar sig ger vi våra kunder och användare av vår webbsida möjligheten att avstå (opt-out) från att få information skickat till dem. Om de vill ändra deras beslut senare får de gärna kontakta oss för att få deras namn tagit bort från vår lista. Varje meddelandet vi skickar ut innehåller dessutom en länk där man kan avstå eller avsluta prenumerationen.

5. Vilka rättigheter har du när det gäller uppgifter?

Varje person har rätt: att bli informerad över hur vi använder oss av uppgifterna; att ha tillgång till personuppgifterna; rätta dina uppgifter om någonting är fel eller ofullständig; att begära att personuppgifterna raderas; att begränsa behandlingen av uppgifterna; att få och återanvända dina personliga uppgifter för dina egna behov; och att invända mot behandlingen av dina personuppgifter, också när det gäller direkt marknadsföring och forskningssyften.

Om du önskar att utnyttja några av ovanstående rättigheter ber vi dig att vända dig till oss.

6. Ändringar av denna sekretesspolicy

Vi kan besluta att ändra vår policy vid olika tidpunkter för att ta hänsyn till utvecklingen på vår sida och ändringar av de uppgifterna som samlats in. Om vi ändrar på ett väsentligt sätt hur vi använder oss av personliga uppgifter kommer vi låta dig veta om det genom att dela ett viktigt meddelande på våra webbplatser.

Om du har frågor om insamling, lagring och användning av personuppgifter av Highland Titles OU, vänd dig till oss.